Derma producten

Tanden bleken: eenvoudig een witte lach

Geplaatst op

Het is niet voor niets dat mensen graag een witte lach willen. Zo’n stralende mond met tanden is een belangrijk deel van onze alledaagse communicatie. Je voelt je ook een stuk zelfverzekerder met een rij witte tanden. En het leukste is dat je een bleekbehandeling kunt doen en op deze manier je tanden weer die kleur van vroeger kan geven. In de blog praten we je bij over het bleken van je tanden. Tandarts Castricum helpt je graag met het bleken van je tanden. Zo weet je zeker dat het goed gebeurt.

Lachen als een filmster

Veel meer mensen is het nu gegund om te lachen als een filmster. Maar hoe krijgen ze dat voor elkaar? Dat is in de eerste plaats een kwestie van zelfvertrouwen en charisma. Natuurlijk moet je er ook een zeker aanleg voor hebben. Tegenwoordig is de bleekbehandeling een van de meest belangrijke factoren in het kunnen hebben van een filmsterrenglimlach. Zo’n behandeling is relatief snel gedaan en je hebt er jaren plezier van. Er zijn drie manieren waarop je je tanden kunt bleken:

  • Zuurfruit (niet heel goed voor je tanden)
  • Tandarts (UV-lamp en perioxide gel)
  • Thuis met bitje met gel (perioxide)

We raden je aan om altijd met hulp van een expert je tanden te bleken. Nog beter is het om de tandarts het te laten doen. Hij of zij gaat kijken of je gebit geschikt is voor het bleken. Ook gaan jullie bespreken wat je wensen zijn en wat er mogelijk is.

Wit, witter, witst

Het is belangrijk om je tanden niet te wit te laten bleken. Dat ziet er namelijk onnatuurlijk uit. Een lager periode gehalte zorgt vaak voor minder witte tanden. Kijk gewoon wat er goed en natuurlijk uitziet. Dat is het mooist.

Conclusie

Een tandartsbehandeling voor bleken is meestal binnen een a twee afspraken geregeld. Je witte tanden gaan jaren mee. Natuurlijk moet je zorgen dat je rekening houdt met het consumeren van dranken die je tanden kunnen verkleuren. Roken kun je maar beter helemaal laten, want dan gaan de resultaten van de bleekbehandeling wel heel snel in kwaliteit naar beneden.

Meer lezen?

Wil je meer ontdekken over schoonheid en schoonheidsbehandelingen? Lees dan onze site grondig door. Ontdek wie de 5 Hollywoodsterren zijn met een lipvergroting en hoe je cellulitis met voeding kunt verminderen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden