Derma producten

5 Hollywoodsterren met een lipvergroting

Geplaatst op

Het is geen publiekelijk geheim meer dat BN’ers en zelfs Hollywoodsterren steeds vaker onder het mes gaan om hun uiterlijk te verbeteren. Beroemdheden gaan steeds verder om te voldoen aan het ideaalbeeld: van botox en opgevulde wanden tot lipvergrotingen en bilimplantaten. In dit artikel vind je 5 Hollywoodsterren die hun lippen hebben laten opvullen waarvan je dat waarschijnlijk nog niet wist.

1.      Kylie Jenner

Kylie Jenner gaf in 2015 toe dat ze haar lippen heeft laten opvullen. Tijdens een aflevering van Life Of Kylie deelde ze dat ze sinds een van haar eerste kussen onzeker was over haar lippen. Een man had haar namelijk verteld dat ze daardoor een slechte kusser zou zijn. De fillers hebben haar zelfverzekerder gemaakt en geholpen om een van de grootste schoonheidsbedrijven in Amerika op te richten.

2.      Anna Faris

Anna Faris heeft verteld dat ze met plastische chirurgie begon te experimenteren na The House Bunny. Ze kreeg lipfillers, maar niemand zei er ooit iets over. Ze vroeg zichzelf daarom af of het nog nodig was en is uiteindelijk gestopt nadat haar vrienden zorgen hadden geuit.

3.      Heidi Montag

Heidi Montag heeft zoveel behandelingen ondergaan dat ze er nauwelijks meer als zichzelf uitziet. Ze is zelf een keer bijna gestorven door de vele ingrepen die ze heeft ondergaan. Na tien behandelingen op één dag is haar hart een keer een minuut lang gestopt.

4.      Lindsey Lohan

Lindsay Lohan heeft duidelijk meer operaties ondergaan dan alleen lipfillers, maar ze heeft dat nooit officieel toegegeven. Als je foto’s van haar door de jaren heen bekijkt, dan wordt het duidelijk dat haar veranderende uiterlijk niet alleen komt doordat ze volwassen is geworden.

5.      Britney Spears

Britney Spears heeft een lipvergroting en andere operaties ondergaan van Hollywoodchirurg Dr. Raj Kanodia. Het is niet duidelijk voor hoe lang of hoe ze haar lippen heeft laten opvullen, maar ze is er heel open over dat ze verschillende behandelingen heeft laten doen.

Ook een lipvergroting?

Een behandeling met lipfillers is een korte en veilig ingreep, waarmee heel eenvoudig mooie volle lippen te verkrijgen zijn. Een lipvergroting wordt daardoor ook steeds vaker gekozen door onbekende mensen. In onderstaande video legt dr. Annebeth Kroeskop uit hoe ze lippen opvullen met fillers.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden