Derma producten

Zorg dat je personeel HACCP gecertificeerd is

Geplaatst op

Werken met voedsel is een van de terreinen in onze samenleving waar de gezondheid van andere mensen in het geding kan zijn als het niet goed gebeurd. Daarvoor is een mooi meetinstrument gevonden om problemen te voorkomen. We hebben het over de HACCP. Het gaat feitelijk om een protocol waarin je beschrijft wat de risico’s zijn binnen je bedrijf als het gaat om de voedselveiligheid, maar ook wat je gaat doen om de risico’s te verwijderen of zwaar te verminderen. Je wordt door de voedsel en waren autoriteit beoordeeld op basis van de door jou opgestelde plannen en de uitvoering ervan. Lees snel verder hoe jouw personeel een haccp training kan volgen en wat je hier aan hebt als ondernemer.

Veilig met voedsel werken

Niet elke medewerker in een restaurant is geschoold als kok. Sommige zijn gewoon in het werk gerold en goed in wat ze doen. Het kan wel voorkomen dat er nog hiaten zijn in de kennis als het gaat over voedselveiligheid. Dit zou eigenlijk niet mogen gebeuren, maar de realiteit is anders. Als ondernemer kun je voorkomen dat werknemers met te weinig kennis problemen veroorzaken als het gaat om de gezondheid van je klanten. Een training volgen op het gebied van HACCP is dan een bijzonder grote uitkomst.

Je kunt juridisch aansprakelijk gesteld worden wanneer klanten ziek worden van voedsel dat niet veilig was omdat jij of je medewerkers er niet goed mee om gingen 

Hoe kun je een training volgen?

Het is bijzonder makkelijk om een training op het gebied van haccp te volgen. Meld je gewoon aan bij bureaudewit.nl. Zij zijn de experts op dit gebied en het leuke is dat je al binnen een dag de training gedaan kunt hebben. Je krijgt een certificaat en daarmee kun je ook aantonen aan de inspectie dat je medewerkers voldoende kennis hebben om met voedsel te werken. Zo voorkom je een hoop problemen en zou je veel zekerder je bedrijf kunnen voeren.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden