Derma producten

Wat zijn de voordelen van een ooglidcorrectie?

Geplaatst op

Er zijn veel voordelen die samenhangen met een ooglidcorrectie. In deze blog willen we je er graag meer over vertellen. Of je nu medische redenen hebt of puur cosmetische, een ingreep als deze kan je kwaliteit van leven verbeteren. Kijk snel met ons mee naar de verschillende voordelen die we je hieronder presenteren.

Vermoeide blik bestrijden

Krijg je wel eens van die opmerkingen, dat de mensen je attent maken op je vermoeide blik, terwijl je gewoon lekker geslapen hebt? Niet per se een leuke gedachte, want je zult de mensen geen energie geven als ze denken dat je moe bent. Een ooglidcorrectie zorgt ervoor dat je weer die frisse blik hebt die de mensen van je gewend zijn.

Vermoeide ogen

Een klacht die veel mensen met hangende oogleden ervaren is het gevoel vermoeide ogen te hebben. Je moet meer moeite doen om je ogen open te houden. Na een ingreep aan de oogleden zullen deze klachten verdwijnen. Zo zal het een stuk gemakkelijker worden om de dagelijkse dingen te doen en je zult aan het einde van de dag een stuk relaxter zijn.

Je zicht wordt beter

Nu je oogleden niet voor je ogen hangen zul beter kunnen zien. Ook kan het zo zijn dat de rand van je oog naar binnen gedraaid is. Ook dit kan met een ooglidcorrectie verholpen worden. Dat leest en kijkt een stuk beter. Je krijgt weer zin om naar de film te gaan, een boek te lezen of lekker in de natuur rond te kijken.

Esthetisch gezien een goed resultaat.

Om de ingreep zo mooi mogelijk te laten slagen, is het belangrijk dat de littekens niet te zien zijn. Er blijft na deze ingreep een onzichtbaar litteken achter, dit zit in de huidplooi en is nauwelijks tot niet te zien. De herstelperiode na de ooglidcorrectie is ongeveer 2 maanden.

Ontspannen gevoel

Een ontspannen gevoel in het gezicht en een minderde hoofdpijn zijn de voordelen die mensen ervaren na een ooglidcorrectie. Hangende oogleden kunnen zwaar voelen op de ogen. Niet een gevoel waar je vrolijk van wordt. Gelukkig is dit vervelende gevoel met een ooglidcorrectie te verhelpen.

Sneller en pijnloze behandeling

Een ooglidcorrectie is snel binnen een uur gebeurd en is pijnloos omdat deze plaatsvindt onder plaatselijke verdoving. Je mag vrijwel direct na de behandeling naar huis wanneer er geen complicaties zijn. De oogleden zullen de eerste dagen na de operatie gevoelig zijn. Doe rustig aan en wacht het herstel af.

Jongere uitstraling

Na de ingreep zul je jonger en fris ogen. Veel mensen willen een energieke uitstraling, gewoon om er weer uit te zien zoals ze zich voelen. Naast de medische voordelen heeft een ooglidcorrectie ook esthetische en psychologische voordelen: je voelt je vrolijker en straalt weer zoals vroeger.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden