Derma producten

Wat je moet weten over fillers: pump it up

Geplaatst op

De naam zegt het al, fillers vullen een behoefte op. Maar wat is die behoefte? In deze blog doen we uit de doeken waar fillers goed voor zijn en wat je van een behandeling met fillers kunt verwachten. Lees snel verder en kies de juiste fillers. Fillers Centrum Amsterdam adviseert je graag over een behandeling fillers.

Speciale behandeling

Fillers zijn een recent toegevoegd aan het palet aan smaken binnen de cosmetische industrie. Ze zijn ontworpen om kleine lijntjes, rimpels en andere tekenen van ouderdom te verminderen. De fillers zijn gemaakt van hylaronzuur in de vorm van een gel. Deze vult de rimpels op.

Delen van het gezicht

Verschillende delen van het gezicht kunnen behandeld worden met fillers: rond het oog, wanden, mond en kaaklijn. Er zijn ook lipvullers.

Hoe werken ze?

Verloren volume in het gezicht, door ouderdom, wordt door fillers teruggebracht. Dit zorgt dat je een meer jeugdige uitstraling krijgt. Ze gaan zes tot achttien maanden mee, daarna moet de behandeling herhaald worden.

De methode

De gezichtsinjecties worden met een lichte verdoving gezet. Dit kan met een zalf op de huid. In de fillers zit ook een verdovingsmiddel, dus dat verlicht ook. De meeste mensen ervaren een gevoeligheid en nauwelijks pijn. Na de injectie kun je wat gevoeligheid ervaren op de plek van de injectie en wat roodheid. Dit trekt snel weer weg, meestal binnen enkele dagen.

Verschil Botox en fillers

Botox is een middel dat de spieren verslapt, zo kan de huid boven de spier tot rust komen. Fillers vullen de huid op en zorgen voor een frisse look. Dit is dus een duidelijk verschil. Een combinatie van deze twee behandelingen zorgt voor verbluffende resultaten.

Excessen

Vroeger werden er nog wel eens wat karikaturen gemaakt door cosmetische artsen. Deze platgespoten gezichten kennen we nog wel en ze zagen er niet zo best uit. Tegenwoordig gaan de specialisten een stuk voorzichter om met gezichtsbehandelingen. Nu wordt het totale gezicht in samenhang geanalyseerd waarbij er wordt gekeken wat er nodig is. ‘Opfrissen’ is waar het nu omgaat.

Kosten

Elke persoon vraagt weer een net even andere behandeling, maar we kunnen wel een algemene indruk geven: de kosten voor fillers variëren van 300 tot 3270 euro. Hoe hoger het bedrag, hoe omvangrijker de behandeling.

Conclusie

Fillers zijn een manier om weer een jeugdige uitstraling te krijgen. De belofte van eeuwige jeugd wordt niet meer gemaakt, maar wel wordt de garantie geven dat je er jaren jonger uit gaat zien door fillers. In combinatie met botox zijn er goede resultaten te behalen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden