Derma producten

Waarom zijn Rolex horloges zo populair onder beroemdheden?

Geplaatst op

Een Rolex horloge is een sieraad wat je veel aan de polsen van beroemdheden ziet sieren. Naast dat een Rolex bekend staat om de kwaliteit van zowel het uurwerk als van de materialen die gebruikt zijn, is het een zeer elegant sieraad wat bij ontzettend veel outfits het beste naar boven haalt. Of het nou gaat om een gala jurk of een zomers jurkje voor op terras, een Rolex horloge gaat overal bij. Logisch dus dat een Rolex zo populair is onder beroemdheden. Neem bijvoorbeeld Jennifer Aniston, beter bekend als Rachel uit de hitserie Friends, die vaak wordt gespot met een Gold Rolex.

Stijlvol alternatief voor armbanden

Omdat Rolexen in zoveel verschillende uitvoeringen beschikbaar zijn, is het een ontzettend goede vervanger voor andere sieraden. Het klopt, de horloges zijn duur, maar als je het kan betalen zal het je outfit een boost geven. Rolex is zo’n beetje het meest herkenbare sieraad op de markt en dus zal je meer opvallen. Heerlijk toch!?

Welke Rolex past bij mij?

Voor sieraden is het belangrijk om natuurlijk te kijken naar de outfit maar het is ook belangrijk om door te krijgen wat voor kleuren passen bij jouw huidskleur. Over het algemeen is het zo dat wittere tinten minder goed matchen met rosegold horloges en voor bruinere tinten is witgoud af en toe geen goede keuze. De grootte van de Rolex is ook belangrijk. Bij kleine polsen is het niet verstandig om grote Rolexen te dragen omdat deze dan relatief gezien erg groot lijkt. Een goede tip bij het kiezen van het materiaal is om te kijken wat voor sieraden je nu al veelal draagt. Als je veel gouden sieraden hebt is goed om een gouden Rolex aan te schaffen. Je weet immers al dat goud jou staat en het is ook nog eens makkelijker om sieraden te matchen met je horloge.

Kiest een beroemdheid altijd voor een Rolex?

Nee, beroemdheden kiezen niet alleen maar voor Rolex. Er zijn zoveel andere goede en mooie horloges beschikbaar. Wel is het zo dat Rolex bekend staat als het grootste merk voor luxe-horloges en een bepaalde status met zich meebrengt. Ook heeft het merk een rijke historie en kan de vraagprijs voor een klassieke Rolex zeer hard stijgen. Het is dus in veel gevallen ook nog eens een goede investering.       

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden