Derma producten

Tijd voor een zomers kapsel: wat kun je doen?

Geplaatst op

In de zomer is iedereen een beetje extra vrolijk. Dan is het heel leuk om een zomers kapsel te nemen. Maar welke zijn deze zomer in? In dit artikel gaan we je een aantal voorbeelden geven waarmee je de zomer als een echte filmster door kunt. Check ze snel! Kapper Day and Night Hairdressers helpt je graag je ideale kapsel uitzoeken voor de zomer van 2019.

Toffe kapsels

Er zijn dit jaar een aantal kapsels die erg populair zijn, we nemen ze even met je door:

·        Blonde bob met slagen

De blonde bob met slagen of waves is een goede keuze. Een boblijn is al jaren populair, maar deze combinatie is wel heel geslaagd: mooie slagen en een baby blond-kleur maken dit kapsel ideaal voor de zomer:

·        Warhoofd

Krullen zijn een aantrekkelijk uitgangspunt voor veel klassieke en trendy kapsels. Het is mooi om ze lekker warrig te maken. Je kunt zo kort knippen, maar ook lang langs je gezicht laten vallen. De warrige krullen zijn dit jaar hot!

·        Los/vast

Een los/vast kapsel  is een sierlijke manier om voor de dag te komen. Maak twee plukken haar vast met een knip en laat de rest los hangen. Ziet er geweldig uit!

·        Strakke look

In 2019 zien we een strakke look als trend naar voren komen. Net alsof je haar nat is. Dat zorgt voor een sexy en chique effect. Even wat wax of gel erin: and you are ready to go!

·        Sjaal in je haar

Om de zoveel jaar zien we ze komen en gaan. Nu zijn ze er weer en we zijn er dol op: sjaaltjes in je haar. Het is een praktisch kledingstuk, omdat je haar beschermd is. Ook zul je geen last hebben van een bad hairday.

·        Knot

De hipsterknot blijft ook dit jaar nog een trend. Waarschijnlijk omdat het zo gemakkelijk is en omdat er veel aan verdient wordt een de hipstercultuur. De hipster, een beetje de hippie van nu, is goed voor een flink aandeel in de commercie rond jeugdcultuur. Het is een beetje een statement van nu: “Ik ben lekker basis, biologisch en fair. Doorgedacht is dit alles wat de 20ste eeuw niet was. De hipsters willen dat de 21ste eeuw wel zo wordt. Zie hier dan ook direct het idealistische aspect aan de hipstercultuur. Koppel dit laatste aan de commercie en de zaken vliegen door het plafond als het om sales gaat.

Conclusie

In de zomer mag allemaal een beetje doller. Een beetje meer zzzzommerssss, maar doe het wel met stijl. Check de tips in deze blog. Google wat en maak een afspraak bij de kapper. Dan zie jij er deze zomer er helemaal top uit!

Meer ontdekken?

Op onze site vind je veel meer tips voor beauty en cosmetica. Kijk snel verder en doe je voordeel met de gezondheids tips.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden