Derma producten

Tanden bleken bij de tandarts

Geplaatst op

Tanden bleken Amsterdam is een expert waar je terecht kan wanneer je graag wittere tanden wilt. Een tandarts kan dit gemakkelijk voor je realiseren. We willen in deze tekst graag wat meer aandacht besteden aan de mogelijkheden op cosmetische gebied. Lees snel verder en doe er je voordeel mee. Meer interessante teksten lezen? Neem dan zeker even de verschillende publicaties op onze site door. Zo houden we je op de hoogte van onderwerpen aangaande cosmetica en gezondheid. 

Tanden bleken is populair 

Sinds een aantal jaren is het laten bleken van de tanden ongekend populair geworden. In vrijwel alle steden in Nederland rijzen de tandenbleekstudio┬┤s als paddestoelen uit de grond. Wij raden je aan om contact op te nemen met een tandarts hiervoor. Een tandarts weet als dentale expert wat hij moet doen om je tanden veilig te kunnen bleken. 

Je ziet trouwens ook wel dat mensen thuis hun tanden bleken, dat raden we zeker af, omdat het dan niet in een door experts gecontroleerde omgeving gebeurt. 

Andere cosmetische behandelingen 

Niet alleen een bleekbehandeling is mogelijk bij de moderne tandarts, ook kun je heel gemakkelijk je tanden recht laten zetten (dat kost natuurlijk wel wat tijd) door middelen van een beugel (al dan niet een onzichtbare). En heb je tanden die je graag wilt laten corrigeren als het gaat over kleur of vorm? Dan kan dat heel mooi met facings. Dat zijn schildjes gemaakt van composiet, waar ook witte vullingen van gemaakt worden. Deze worden op maat voor je gemaakt. Ze passen natuurlijk precies rond je tanden. In feite worden met facings je tanden weer opgebouwd en zien er weer gloednieuw uit. Een mooie manieren om voort- en snijtanden een witte en gave uitstraling te geven. 

Tegenwoordig is er veel meer aandacht voor de esthetiek van het gebit. Dit was zo’n 10 jaar geleden nog wel anders. Nu wordt er standaard aan je gevraagd of je je tanden wilt laten polijsten (koffie-aanslag eraf). Tandartsen hebben veel meer methoden om je gebit een geweldige look te geven. 

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden