Derma producten

Ontspanning tot de max

Geplaatst op

Verminder stress, vermoeidheid en slapeloosheid. Laat de werkdruk je niet in de weg staan. Bij Zuiver is het belangrijk om iedereen die ontspanning aan te kunnen bieden. Daarom is er naast de reguliere dagentree nu ook een mogelijkheid om gebruik te maken van de avondentree. Ga na een drukke werkdag even helemaal offline! En laat je helemaal ontspannen en ontstressen. Kies voor een massage of één van de fijne behandelingen die ze te bieden hebben om ff de stress er helemaal uit te verjagen.

Gezichtsbehandelingen

Buiten dat een gezonde soepele huid ervoor zorgt dat je straalt is het natuurlijk ook belangrijk dat de stress er ook goed uit is. Je wilt tenslotte natuurlijk niet dat je vervroegd onder de rimpels zit. Bij Hotel de Zuiver kun je er wat aan doen! Zo heb je bijvoorbeeld de face deluxe gezichtsbehandeling. Met deze behandeling worden de fijne lijntjes en rimpels verzacht terwijl de zuurstofopname van je huid wordt gestimuleerd. Dan heb je ook nog de keuze om voor face anti aging te gaan. Deze gezichtsbehandeling geeft een onmiddellijke liftend effect aan de huid. Met een combinatie van goede actieve ingrediënten van hoge waarde zorgt de behandeling voor een jonger en stevigere huid. Je kunt ook kiezen voor de face classic massage. De naam zegt het al, het is een echte klassieke gezicht behandeling voor de optimale huidverbetering terwijl je geest helemaal tot rust komt en heerlijk ontspant.

Veerkrachtige behandeling

Voor de mannen en vrouwen onder ons met een stressvol bestaan zijn er natuurlijk ook behandelingen waaronder face detox. Dit is een behandeling waar de hectiek en veroudering van stress goed wordt uit gemasseerd. Deze behandeling laat je weer jong voelen en geeft je een opgeladen gevoel. Daarnaast kunt je ook nog kiezen voor een face organic behandeling. Deze behandeling zorgt voor een veerkrachtige en jeugdige uitstraling. Met het Scientific Garden Extract wordt er gezorgd dat de huid zich zal gaan vernieuwen. Het zorgt ervoor dat de huid zacht en stevig zal blijven aanvoelen en dat het tegelijkertijd sterk genoeg is om zich te herstellen van de schadelijke invloeden die je de gedurende dag oploopt. Last but not least. De face lift. Veel mensen hebben er last van dat met de tijd mee de huid wat slapper en vermoeider raakt. De face lift zorgt ervoor dat de bindweefsels onder je huid een intensieve massage krijgt waardoor het uiteindelijk gaat liften. En jij dus met een fijne jonge frisse uitstraling de dagen weer door kan komen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden