Derma producten

Hygiënischer leven in coronatijd

Geplaatst op

Het is erg belangrijk dat we ons bewust zijn dat er verschillende zaken zijn die we moeten doen om zo hygiënisch mogelijk te leven. Zeker in coronatijd is het erg belangrijk de verschillende protocollen wat dit betreft te volgen. Maak bijvoorbeeld gebruik van hygiënepapier en was daarna de handen. Bijvoorbeeld na wc-gebruik of wanneer je uit de trein komt. We geven je wat tips in deze blog dus lees snel verder. 

Houd de hygiëne in orde 

Door eenvoudige zaken te doen, is het mogelijk om de hygiëne in orde te houden. Wanneer we bijvoorbeeld van ons werk weer naar huis gaan met de trein, is het belangrijk dat we zoveel mogelijk de handen van de verschillende objecten in de trein houden. Deze worden door de coronamaatregelen wel steeds vaker schoongemaakt, maar het zal niet 100% afdoende zijn. Het is dan mogelijk om een flesje met handalcohol gel mee te nemen om de handen schoon te maken wanneer je uit een trein komt. Erg belangrijk om bij thuiskomst ook de handen te wassen. Juist het handen wassen is erg belangrijk bij de bestrijding van het virus.

Ondernemers houd je zaak hygiënisch 

Wanneer je een zaak hebt, bijvoorbeeld een restaurant, en er komen veel gasten over de vloer, dan is het superbelangrijk om bijvoorbeeld je wc en keuken supernetjes te houden. Voor de gezondheid van jezelf en je gasten is het erg belangrijk om de nodige materialen aan je gasten beschikbaar te stellen om zo te zorgen dat zij hun hygiëne in orde kunnen houden. Zorg ervoor dat er voldoende hygiënepapier beschikbaar is en dat de dispensers waar zeep in zit aan de muur hangen, werken en vol met zeep zitten. Het is belangrijk dat het personeel of jij zelf dit verschillende malen per dag checkt.

Investeringen in de hygiëne zijn relatief gemakkelijk en voor niet een al te groot geldbedrag te realiseren. De winst die deze investeringen opleveren is aanzienlijk. Bespaar er dus niet op.

Lees ook de andere blogs op onze site, want daarin willen we graag meer vertellen over interessante onderwerpen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden