Derma producten

Hoe krijg je een mooie glimlach?

Geplaatst op

Je lach is vaak één van de eerste dingen die de ander van je ziet. Met een mooie glimlach kun je een goede eerste indruk maken. Schone, witte tanden krijg je alleen niet vanzelf, dat vraagt om wat inspanning.

 

Algemene gezondheid

Alles in je lichaam staat in contact met elkaar. Je algemene gezondheid heeft dus ook invloed op je mondgezondheid. Als je lichaam in balans is, is de kans groter dat je ook een gezonde situatie in je mond hebt. Als je last hebt van een verhoogde bloeddruk, diabetes of obesitas zal dat ook gevolgen hebben voor je mondgezondheid.

 

Drink genoeg water

Het drinken van voldoende water kan je helpen om je tanden schoon en fris te houden. Water kan je gebit schoonspoelen en gaat de vorming van tandplak tegen. Het helpt je speeksel bij het schoonhouden van tanden en kiezen en zorgt na het eten voor herstel van de zuurtegraad in de mond. Drink dus elke dag voldoende water.

 

Een goede tandenborstel

Natuurlijk is een goede tandenborstel essentieel voor een mooie glimlach. Maar wanneer heb je je tandenborstel voor het laatst vervangen? Zorg dat je de haren van de borstel nog rechtop staan en dat de kleuren nog niet vervaagd zijn. Het is belangrijk om je tandenborstel of het opzetstuk regelmatig te vervangen. Je kunt het beste met een elektrische tandenborstel poetsen. Zorg ook dat je de borstel niet te hard tegen je tanden en kiezen drukt, dit kan je tandvlees beschadigen.

 

Kies een betrouwbaar bleekproduct

Zie je op televisie een reclame over het bleken van tanden en lijkt het te mooi om waar te zijn, zoals tanden bleken in slechts enkele minuten? Dan is dat het ook. Laat je deskundig informeren over een bleekbehandeling, want met het gebruik van onveilige, agressieve stoffen kun je je gebit beschadigen. Informeer daarom altijd bij een deskundige tandartspraktijk in de buurt. In en om de hoofstad kun je bijvoorbeeld terecht bij Studentist Amsterdam.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden