Derma producten

Botox voor je haar: hoe werkt het precies?

Geplaatst op

Botox voor haar is een cosmetische behandeling die is ontworpen om de kracht en het uiterlijk van het haar te verbeteren. Er zijn twee soorten Botox voor haar behandelingen die momenteel beschikbaar zijn, waar we je in dit blog alles over vertellen.

Wat is Botox voor haar?

Er bestaan twee soorten Botox behandelingen. De eerste is Botox voor haar, dat helemaal geen Botox bevat. In plaats daarvan is het een lokale toepassing die is ontworpen om beschadigd haar “in te vullen”, waardoor het er glanzender en gezonder uitziet. De andere toepassing bestaat uit het injecteren van Botox in de hoofdhuid. Botox is een verbinding gemaakt van botulinum toxine, een stof waarvan bekend is dat ze spierverlamming veroorzaakt. Terwijl botulinum toxine in grote hoeveelheden giftig kan zijn, gebruiken artsen het in kleinere hoeveelheden voor verschillende gunstige doeleinden. Deze kunnen onder meer het verminderen van zweten, migraine hoofdpijn, luie ogen, en slikproblemen, alsmede voor cosmetische doeleinden.

Wie kan Botox gebruiken voor haar?

Actuele toepassingen van producten die op de markt worden gebracht als Botox voor haar worden meestal aanbevolen voor degenen die broos, beschadigd of pluizig haar hebben. Mensen van wie het haar is beschadigd door warmte-styling en -kleuring kunnen ook baat hebben bij een gladstrijkende en versterkende behandeling. Botox injecties voor de hoofdhuid worden op de markt gebracht voor mensen die te veel zweten omdat zweten kan leiden tot haar dat snel draderig en onrein kan verschijnen. Mensen die de injecties krijgen kunnen in staat zijn om hun haar te verlaten voor langere periodes tussen wassen.

Hoe werkt Botox voor haar?

Een persoon mag minder zweten wanneer Botox in de hoofdhuid wordt geïnjecteerd. Het idee van Botox voor haar komt voort uit de theorie dat actuele behandelingen beschadigde delen van het haar kunnen opvullen, waardoor het haar er gladder en gezonder uitziet. Hetzelfde geldt voor Botox die wordt geïnjecteerd in het gezicht om het verschijnen van lijntjes en rimpels te verminderen.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden