Derma producten

Alles wat je moet weten over Botox

Geplaatst op

Omdat we vaak op ons uiterlijk worden beoordeeld, zien mensen kraaienpootjes, rimpels en fijne lijntjes als onaantrekkelijk. Om van deze problemen af te komen, proberen vrouwen talloze anti-aging crèmes of producten. Toch zijn ze niet in staat om de onaantrekkelijke rimpels en fijne lijntjes te verwijderen.

Er zijn talloze manieren om verouderingssymptomen te bestrijden, maar Botox is een van de beste oplossingen. Iedereen heeft wel is wat over Botox gehoord, maar weinig weten echt wat het precies is. Het is van cruciaal belang om te weten wat je in je huid injecteert voordat je de behandeling krijgt. Daarom is hier alles wat je moet weten over Botox.

Wat is Botox?

Een Botox injectie verlamt de gezichtsspieren om de rimpels te verminderen. Het is een voorgeschreven chemische stof, ook wel bekend als botulinetoxine. Het is een van de meest onderzochte cosmetische behandelingen voor mensen die de tekenen van veroudering willen voorkomen of omkeren. Aangezien het een zeer gevoelige procedure is, moet een medische professional het uitvoeren.

Effecten op de Spieren

Botox heeft een directe invloed op de huid, omdat het werkt op het spiereffect. Dus wanneer het wordt geïnjecteerd, blokkeert het signalen van de zenuwen naar je spieren. De doelgerichte spieren worden verhinderd om samen te trekken. Hierdoor kan het bepaalde spieraandoeningen verlichten en tegelijkertijd de fijne lijntjes en rimpels verminderen.

Maakt je huid gladder

Botox verrijkt de gelaatstrekken van de huid. Het laat je gezicht er binnen enkele minuten jonger uitzien en aanvoelen, omdat het fijne lijntjes en rimpels zichtbaar vermindert. De behandeling kan ook worden gebruikt voor het gladstrijken van de huid onder de ogen en voor de contouren van het gezicht, de neus, de kaaklijn, de wangen en de lippen.

Geen dynamische rimpels meer

Dynamische rimpels worden veroorzaakt wanneer je lacht, glimlacht, fronst en de gelaatstrekken die beweegt. Dit soort rimpels zijn te vinden tussen de wenkbrauwen, op het voorhoofd en rond de lippen. Hiervoor wordt ook de term kraaienpootjes gebruikt, die zich op de hoek van de oogleden vormen. Iedereen heeft dynamische rimpels, maar ze worden steeds meer zichtbaar bij het ouder worden. Botox is de perfecte manier om de zichtbaarheid van deze rimpels te verminderen.

Conclusie

Botox heeft anti-verouderingseigenschappen van het botulinetoxine. Wanneer geïnjecteerd, ontspant het de spieren, waardoor de huid niet langer rimpels kan veroorzaken. Het is effectief voor expressielijnen, zoals verrassingslijnen en kronen op het voorhoofd; en kalkoenhalzen op de keel en kraaienpootjes rond de ogen. Daarom is Botox de beste behandeling tegen veroudering.

Gerelateerde berichten

Over ons

We nemen in onze blogs telkens onderwerpen met je de door die gerelateerd zijn aan de wereld van huidverzorging.

Contactgegevens

Via info @dermaproducten.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden